Unii etnici maghiari, insetati de autonomie…au fluierat mult si bine a paguba !!!

…Traian Basescu e Presedintele Romaniei ! Locuitorii de etnie maghiara ai unor judete ca Harghita, Covasna, Mures, etc sunt romani. Traian Basescu e si Presedintele lor, chiar daca ei se cred singuri in Romania ! Si vor pasapoarte cu vize, prefecti, primari si sefi de aceeasi etnie ! Domnii romani de etnie maghiara se  supun legilor romanesti iar Constitutia e valabila si pentru ei atita timp cit aleg sa traiasca aici. Nimeni nu i opreste sa plece unde doresc….si sa fac acolo ce vor !!! Scriam mai demult ca atacurile concertate la adresa institutiei Prezidentiale au ca efect intirziat crearea unei stari de haos, de discreditare care nu va avea consecinte faste pentru noi toti. Iata ca, dintre consecintele acestor jigniri, reactia la discursul Presedintelui este una deloc de neglijat! Abilitatea acestei minoritati de etnie maghiara ascunde in mod evident consecventa pentru obtinerea teritoriului….fapt imposibil, deoarece Traian Basescu e garantul libertatilor cetatenesti, a suveranitatii si independentei Romaniei ! Si acesta e doar unul dintre motivele pentru care Traian Basescu trebuie sa fie ales Presedinte ! Candidatii – domnisoare de salon, pot sta linistiti pe la casele lor….si de ce nu, invata in tihna limba maghiara in dialect…fara profesor !

Anunțuri

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , ,

3 răspunsuri to “Unii etnici maghiari, insetati de autonomie…au fluierat mult si bine a paguba !!!”

 1. lev darko Says:

  propun deportarea etnicilor maghiari sau chiar executarea lor. asa presedintele Basescu o sa fie doar aplaudat cand tine un discurs, iar Romania o sa infloreasca fara grija posibilitatii de a pierde controlul asupra unei minoritati. sa fie o singura limba, o singura etnie in tara asta. toti sa fie ca ‘noi’ sau sa dispara.

 2. danutchidon Says:

  …Presedintele Traian Basescu reprezinta Romania iar unii etnici maghiari au fluerat si huiduit Romania, art. 1 al Constitutiei Romaniei, manifestarea lor avind un caracter antistatal si reflectind convingerile dumnealor politice in acest sens…

 3. plastycframe Says:

  ham ham ham maghierimii imputite
  catacas cu voi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: