Tu pui botu’, eu dau… votu’ !

…asa cum musafirii erau, pe vremuri, in schitele lui Caragiale „de o pruna sau de doua”, tot asa si unii  politicieni din ziua de azi pot fi categorisiti…sau nici macar „de zama oului”…ce or fi cautat dragutii de ei acolo si cit o fi costat ambitia asta a lor ? Credeau dragalasii ca, odata ajunsi „jupini”, vor fi lipsiti de grija zilelor urmatoare celei de azi… ete na! numai ca tanti criza i a lovit si pe domniile lor drept in plex…Presa ii siciie cu tot soiul de intrebari incomode, luminita de la capatul tunelului le cam bate in ochisorii deja obositi de sedinte si nopti albe…nu i usoara meseria asta de politician…da i frumoasa ! si banoasa ! si unde mai pui ca te plimbi si vorbesti cit ii ziua de lunga, promitind „verzi si uscate” in stinga si in dreapta…cine stie ? poate mai sunt unii care mai si cred ce poate partidul daca votezi cumsecade…numai ca lumea a invatat repede de la politicieni…zimbeste frumos tuturor si nu voteaza pe nimeni….oare de ce? asteapta ceva ?! ce oare ?

Anunțuri

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Un răspuns to “Tu pui botu’, eu dau… votu’ !”

  1. octavpelin Says:

    Votul uninominal a adus in Parlament o multime de neaveniti,carora putin le pasa de doctrina sau partidul din care fac parte,pe ei ii intereseaza sa scoata profit.
    Candidatura uninominala a devenit o afacere profitabila din care ,de pilda EBa ,cu peste 800.000 lei ,in cinci ani de mandat ca eurodeputat va castiga 1,3 miloane euroi!
    Danut fa un calcul si la parlamentarii romani ,care in 4 ani de mandat cat vor castiga?!,si atunci vorba ta „tu pui botu-eu dau votu”,o duminica frumoasa,cu stima Tavi 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: