Pentru un petec liber de …internet !

…citeam o oarecare postare care se dorea vadit elevata, profund apolitica si tehnic edificatoare pentru necunoscatori….culmea,  postarea putea fi vizualizata pe blog ul unui politician frustrat …nu stiu daca apartinea acestuia sau „echipei”…mesajul? reglementarea internetului???! cum adica ? o incercare subtila de cenzurare a libertatii de exprimare ! citi dintre noi au alte posibilitati de a se exprima liber? presa e inaccesibila acum, scrisul pe garduri, pe asfalt cu creta, pe peretii institutiilor cu grafitti, scrijelitul copacilor se sanctioneaza, nu i asa ? si apoi citi citesc mesajele postate acolo ? Chestia asta cu internetul imi aduce aminte de site urile opozitiei care „cadeau” in zilele premergatoare alegerilor din Moldova de peste Prut ! Si inca ceva…ploaia, dar al naturii, ramine „criticul” impartial al exprimarii noastre, transformind „rautatile si minciunile” in …”apa de ploaie” ! A ! era sa uit…celebra sintagma: „stati linistiti la locurile voastre” …revizuita cu: „si dati muzica mai incet !”

Anunțuri

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 răspunsuri to “Pentru un petec liber de …internet !”

  1. killeritza Says:

    Deoarece internetul a devenit cea mai raspandita metoda de comunicare libera din Romania. Presa este monopolizata de scena pseudopolitica, teveu’ la fel, radio nu mai zic. Asa ca muritorii de rand ataca „sub centura” pe internet marionetele politice si maimutoii care apar cu promisiuni moarte inainte de a se incheia alegerile.

  2. Gabi Says:

    Toate sistemele de conducere a unei tari sunt identice, doar ca au nume diferite. Comunistii doar ii ziceau pe nume, ieseau si spuneau „N-ai voie sa scrii ceva rau despre noi ca te impuscam”. Astia acuma vad ca le-au cam cazut „perdelele” din cauza internetului si ce-au zis, „hai sa-i sufocam si p-astia ca prea ne dau batai de cap”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: