Ecaterina, lasa ne…sa terminam !!!

….cred ca a venit timpul !….lasati invatamintul romanesc sa rasufle usurat ! vrem sa terminam mai repede scoala, ce naiba? cine te mai ia astazi cu patru clase primare si alea facute la „adulti”? vrem sa refacem celula de baza a societatii, sa avem copiii copiiilor nostri si noi nici nu mai apucam sa dam „bac” ul in vecii vecilor….amin ! Ecaterina, da ne noua astazi sansa de a termina oricum….la mare sau mica distanta, dar sa terminam odata pentru totdeauna, ca nu mai suportam stres ul schimbarilor de la ora la ora…am imbatrinit in citeva luni cit altii intr o suta de ani si aia tot mai predau la catedra chiar daca, sala de curs e pustie…dar nu e problema ! ei „vede” numai de aproape, si apoi se ntelege… e criza ! De bani, de elevi, de ore, de carte, de parte si de manegement….macar sa ne terminam linistiti vacanta ! Sa ne pregatim linistiti de concedii…fara plata; iar profesorii sa poata sa si rotunjeasca normele prin „neplata cu …ora sau de ce nu …cu ziua ori saptamina”?! Bye -bye, Katy !!!

Anunțuri

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 răspunsuri to “Ecaterina, lasa ne…sa terminam !!!”

  1. liovia Says:

    In ultima vreme invatamantul imi lasa un gust amar – se intampla asta…in mare parte…din cauza ideilor nesabuite pe care „Androneasca” le promoveaza.

  2. StropiDeSuflet Says:

    Ce zici tu sa terminam, ca nici de inceput nu sant in stare cei din ministere sa ne lase! Colo nu-i autorizat de sanepid, dincolo de pompieri, mai incolo de cei de la mediu, la periferie nu mai sant prescolari ca… s-au insurat, la clasa 8-a nu mai e nici o eleva fiindca sant toate la maternitate… si cele care ar putea functiona, nu le lasa Katy

  3. killeritza Says:

    Invatamantul din ziua de astazi din Romania pute, la fel ca ideile Androneascai. Pe asta daca o iei la bani marunti e varza de Bruxelles, habar nu are nici pe ce lume traieste.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: