PSD – PDL, „casatorie in stil italian” ! Divort romanesc…?!?

…”mariajul” acesta a fost, deopotriva, unul ciudat si necesar ! in nici un caz ,vazut cu ochi buni de catre „neamurile” clevetitoare…si mai ales hapsine ! „Fata mare”, maritata in secret de vreo trei ori – PSD si a zis sa si mai incerce odata norocul…mai ales ca zestrea ii era pe sfirsite. Zis si facut ! Odata incheiata tidula, mofturile au inceput sa l sugrume pe mirele prea ocupat sa aduca acasa de ale gurii…Cind plingacioasa, cind tifnoasa, nevasta uita cel mai adesea sa faca menajul. Cerut in oricare gospodarie. Si umbla mai mult prin vecini ducind vorba din casa, din poarta in poarta. Azi asa, miine la fel…barbatul minca pe nepusa masa, inghitind deseori in sec. Pina ntr o zi ! Cind, intors mai devreme acasa, omul isi gasi femeia „in pat cu dusmanul” ! Rosie la fata de suparare, caci de rusine nu putu fi vorba, muierea prinse a sudui si a si ridica poalele pe la geamuri…injurindu si omul ca „n a anuntat o” ! Amantul, palid la fata ca lamiia, tavalit intr un colt deveni dintr odata mut…si asa si ramase. Pina n zilele noastre… Cucoana  incerca sa l duca cu vorba pe „musafir” dar… degeaba… Omul scoase muierea din casa si o dete in drum….milos din fire, pentru clipele petrecute alaturi, barbatul ii azvirli totusi ceva de ale gurii – vreo doua oua si o bostana – caci drumul avea sa i fie, de acum, anevoios si lung. Si uite asa, se desfacu minunatie de casnicie, incheiata in stil italian, cu o despartire tipic… romaneasca ! Dar bine ca nu aparura plozii….care cu siguranta ar fi ramas de caruta !

Anunțuri

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 răspunsuri to “PSD – PDL, „casatorie in stil italian” ! Divort romanesc…?!?”

 1. Elisa Says:

  Copii poate nu au aparut, dar spalatul rufelor in vazul lumii au cam poluat mediul si viciat atmosfera.

 2. Gabi Says:

  „Mariajul” asta este dovada clara ca in Romania nu mai exista „doctrina” partidelor. Cand socialisti se aliaza cu liberali…depaseste deja orice limita. Chiar si pentru „salvarea Romaniei” (chiar era s-o muscam p-asta). PSD nu e altceva decat un partid parazit.

 3. StropiDeSuflet Says:

  Mariaj? Nici macar casatorie de proba nu se poate zice! Copii? Cum sa faca plozi doua specii diferite? Dar probabil numai asa poate sa apara insfarsit mult asteptatul exemplar numit „struto-camila”, dupa numele si asemanarea parintilor sai naturali!

 4. geold Says:

  Guvernarea actuala este ca un viol anal repetat in fiecare zi,in care rolurile de victima si violator se succed intre PSD si PD-L. era ca frumos ambele parti sa recunoasca ca nu renunta la ‘ciolan’ si sa lase orgoliile deoparte si sa faca ceva constructiv, mai ales ca vremurile acestea nu sunt propice pentru diversele jocuri politice pe care le vor ei ci pentru regindirea toturor principiilor economice si de functionare a unui stat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: