Intr o Romanie normala, TOATE PARTIDELE POLITICE PARLAMENTARE SI AR ASUMA GUVERNAREA ! DACA LE AR PASA DE ROMANI !!!

….daca le ar pasa de poporul roman si nu de „propriile interese de grup” ! E ticaloasa abandonarea tarii sau „fofilarea” dupa tehnocrati chiar daca vor veni alegeri imediat….”ciolanul” Puterii e infinit mai important decit sudoarea poporului care plateste taxe si impozite pentru ca ei, liderii incapatinati, sa se plimbe din casa (poporului) in curte (constitutionala) si inapoi…caci unde poate fi mai bine decit in casa, in care locuiesti fara grija zilei de miine caci toate iti sunt platite de catre „prosti” !?!

Anunțuri

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Un răspuns to “Intr o Romanie normala, TOATE PARTIDELE POLITICE PARLAMENTARE SI AR ASUMA GUVERNAREA ! DACA LE AR PASA DE ROMANI !!!”

  1. Gabi Says:

    Democratia presupune o ca „majoritatea decide”.
    Cum in zilele de azi, nu se accepta ca fiind adevarate explicatiile „din spatele scenei”, o sa acceptam ca parlamentul reprezinta populatia. Majoritatea il sustine pe Johannis. Un gest de responsabilitate ar fi ca Basescu sa-l propuna pe Johannis premier, nu sa-l accepte majoritatea pe cel in minoritate. Atunci cand minoritatea decide asupra majoritatii, nu mai traim in democratie.
    Nu iau partea nimanui aici, dar daca tot inghitem tot ce se da „pe fata”, atunci asa sa o facem pana la capat. Daca acceptam ca guvernul Johannis va fi unul manevrat de partide, atunci trebuie sa acceptam si ca guvernul Boc a fost manevrat de Basescu, ori daca acceptam ca guvernul Boc a fost independent, atunci rezulta ca si Johannis va fi independent. Nu vad de ce cuvantul lui Basescu sau Xulescu, ar fi mai puternic decat al lui Antonescu sau Geoana. Daca tot traim in democratie, inseamna ca „parerea fiecaruia are aceeasi greutate”. Este o chestiune de logica si bun simt.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: