PE CINE SPERIE VANGHELIE ? ROMANIA E SI A NOASTRA MAREANE ! SEZI BLIND !!!

…pentru Vanghelie legea „nu e aia care este, este cea care vrea el” ! Suparat ca senatorul psd Voicu e cercetat de DNA , „Vanghelie ameninta ca scoate in strada 200.000 oameni” …iata manipularea reala ! Ce le promite pentru asta ? O excursie, o patura, un revelion la circ ? Ba nene, „tu ala care esti in cer si pe pamint” sezi blind acasa…daca esti „curat” ! Daca nu, da o fuga dupa detergentii „aia care scoate petele” … si vezi ce poti face ! Lasa vrajeala cu amenintarile ca nu reusesti….Romania matale e si a noastra….”sa moara mama” !!! de bucurie ca vin sarbatorile …si ati pierdut alegerile cu tot ce ati dat si promis !!!

Anunțuri

Etichete: , , , , , , , , , ,

4 răspunsuri to “PE CINE SPERIE VANGHELIE ? ROMANIA E SI A NOASTRA MAREANE ! SEZI BLIND !!!”

 1. tiadalma7 Says:

  Ce sansa? Aceeasi sansa pecare a dat-o romaniei si in ultimii 5 ani? Si asta e numai inceputul,pentru ca urmeaza ce-i mai rau. Asa sunt romanii, masochisti, isi merita soarta, din plin.
  Sa traiti bine,la fel de bine ca si pana acum!

  • danut chidon Says:

   Comunistii, cei care vroiau sa tirasca Romania la Moscova se lupta din greu pentru dictatura ! Nu accepta ca au pierdut alegerile, ca romanii nu mai vor psd si geoana si iliescu ! Traian Basescu este Presedintele Romaniei , a fost felicitat de europeni si e garantul libertatilor noastre ! Tilharii, infractorii, borfasii politici sau nu trebuie sa respecte legea si poporul roman ! Parlamentarii sa fie redusi…

 2. tiadalma7 Says:

  Daca PSD e format din ramasitele comunistilor, in PDL sunt ramasitele Securitatii, care intre timp si-a specializat metodele si a mai devenit si populista.
  Sustinatorii sunt prea tembeli sa-si dea seama

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: